توضیحات
استفاده از شوکیک فرانسوی برای کافه ها یا رستوران هایی که در منوی خود کیک یا دسر دارند، توصیه می شود. یکی از راه های بازاریابی و تبلیغ در مشاغل قنادی و کافی شاپ ها، به نمایش گذاشتن دیزاین و زیبایی ظاهری دسرها و کیک ها است. تزئینات کیک بخش عمده ای از جذب مشتری را انجام می دهند. بنابراین یخچال کافه باید به گونه ای باشد که کیک ها، دسرها و به طور کلی خوشمزه های کافه در معرض دید عموم قرار بگیرند. به همین علت کافه ها علاوه بر یخچال صنعتی باید از شوکیک نیز استفاده کنند.
ریتون شاپ مجموعهای متنوع از یخچالهای قنادی متناسب با نیاز و بودجه شما، انتخاب را داشته باشید.
کارشناسان مجرب ما آمادهاند تا شما را در انتخاب یخچال قنادی برای کسب و کارتان راهنمایی کنند.