توضیحات
PLC دلتا مدل DVP14SS211T
ورودی آنالوگ ندارد
8 ورودی دیجیتال
خروجی آنالوگ ندارد
6 خروجی دیجیتال
خروجی دیجیتال ترانزیستوری
Plc دلتا به دلیل مزیتهای زیادی که داراست کاربرد زیادی در صنایع مختلف مانند نساجی، پلاستیک، لاستیک، غذایی، پتروشیمی، نفت، گاز و غیره دارد. در بازار تجهیزات صنعتی، انواع مختلفی از پی ال سی (کنترل کننده قابل برنامه ریزی) وجود دارد. یکی از مطرحترین برندها در زمینه تولید پی ال سی دلتا میباشد که با توجه به نیاز صنایع در مدلهای مختلف تولید میشود. پی ال سی ها کامپیوترهای صنعتی هستند که امکان کنترل تجهیزات اتوماسیون، خطوط تولید و مونتاژ در کارخانجات را فراهم می کنند. ورودی این کنترل کننده ها به صورت باینری بوده و سپس دستوری را به وسایل مختلف صادر می نمایند. برای آشنایی بیشتر با کارکرد plc تا انتها این مطلب با ما همراه باشید.
Plc چیست؟
PLC مخفف کلمه Programmable logic controller به معنی کنترلکننده منطقی قابل برنامهریزی میباشد. این محصول یک قطعه است که قابلیت برنامهپذیری دارد و میتوانید برنامههای مختلف کنترلی را روی آن پیادهسازی کنید.
PLCها برای کار در شرایط خاص مانند کارخانههای سنگ، خط مونتاژ تولیدی، تجهیزات روباتیک و …. مورد استفاده قرار میگیرند. به عبارتی پی ال سیها نرم افزارهای کنترل کنندهای هستند که اطلاعات را به صورت باینری دریافت میکنند و طبق برنامهی ذخیره شده در حافظهشان پردازش میکنند و نتیجه را به صورت فرمانهایی به خروجی میفرستد.
کاربردهای plc
همانطور که در مقدمه به آن اشاره کردیم از plcها در صنایع مختلفی استفاده میشود. مهمترین کاربردهای این نوع کامپیوتر صنعتی عبارت است از:
کنترل انواع وسایل برقی و ماشین آلات
کنترل اتوماتیک خطوط تولید
ارسال دستور به تجهیزات CNC
توان مصرفی کمتر
کارکرد بهینه تر از رله
هزینه اجرا و نگهداری کمتر
برنامه نویسی آسان و سریع
کاهش نویزهای صوتی و الکترونیکی
ایمنی و حفاظت بیشتر نسبت به رلهها
استهلاک مکانیکی کمتر و طول عمر بیشتر