توضیحات
طی فرآیند فلیک کردن ابتدا مواد اولیه (ذرت ، جو) بوجاری شده و طی فرآیند پخت به صورت (Micronize flaker-steam flaker) عمل آوری شده سپس در این دستگاه فرم و شکل مناسب جهت استفاده در خوراک دام را می پذیرد.
فرآیند فلیک کردن کمک بسیار زیادی در تولید بیشتر شیر در گاوهای شیری و همچنین وزن گیری بهتر گاوهای گوشتی و حتی گوسفند های گوشتی دارد.
- قطر غلطک از 300 تا 600 میلیمتر
- مجهز به سیستم اورلود
-مجهز به فیدر مرکزی
- دارای کنترل دور
- انتقال قدرت به صورت تسمه ای یا گیربکسی
- دارای دو عدد موتور
- مجهز به تمیز کننده ی رولر
- دارای دریچه بازدید و نمونه گیری
- ریل چدنی سنگزنی شده
- بلبرینگ ها از برند SKF و NACHI